Tràmits administratius

Introduzca una frase o término a buscar:
Seleccione tipo de Trámite a buscar
separador

A través del cercador d'aquesta pàgina s'ofereix a l'usuari la informació dels diferents procediments administratius competència de la Guàrdia Civil i la possibilitat de descarregar els models específics del tràmit a realitzar en format PDF.

Els procediments es troben estructurats per temàtiques ( autoritzacions d'armes i explosius, llicències d'armes, transferència d'armes, recàrrega de cartutxeria, ingrés en la Guàrdia Civil, accés a Guarda particular del camp, autorització de centres de formació de Guardes Particulars del Camp, habilitació de professor de centres de formació de Guardes Particulars del Camp, habilitació d'instructor de tir de seguretat privada, mesures i plans de seguretat, fàbriques i dipòsits d'explosius i importació d'explosius, etc. )

Un cop emplenat el model de sol•licitud d'interès, l'interessat l’ha d’imprimir i presentar per el seu curs amb la resta de la documentació exigida en les dependències oficials de la Guàrdia Civil, o, si s'escau, enviar-lo per correu postal a l' adreça específica, depenent del tràmit a realitzar. 

 

Formulari Genèric

icono formulario

Per a l'inici de qualsevol procediment administratiu en la Guàrdia Civil ( dels no especificats anteriorment)

Si està interessat en realitzar un tràmit administratiu en la Guàrdia Civil i aquest no està inclòs dins dels assumptes que anteriorment han estat presentats a través del cercador ( per als quals hi ha un model de sol•licitud específic ) o simplement vol formalitzar en alguna de les llengües cooficials o en un altre idioma, a continuació s'ofereix un model de sol•licitud genèric en format PDF autoemplenable.

 

Espanyol i llengües cooficials

 

castellàCastellà    catalàCatalá    valenciaValenciano    gallecGallec    ikurrinaEuskera    aranèsAranès

 

Altres llengües

 

anglèsAnglès    alemanAlemán    francèsFrancès    italiàItalià    romanésRomanès

 

 

Fitxer reutilizable

En virtut del  R.D. 1495/2011, pel qual es desenvolupa la Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públic, s'ofereixen les URL dels procediments administratius competència de la Guàrdia Civil en un únic fitxer ( format CSV ) que possibilita la reutilització de la informació en altres sistemes d'informació.