Tràmits administratius

Introduzca una frase o término a buscar:
Seleccione tipo de Trámite a buscar
separador

A través del cercador d'aquesta pàgina s'ofereix a l'usuari la informació dels diferents procediments administratius competència de la Guàrdia Civil i la possibilitat de descarregar els models específics del tràmit a realitzar en format PDF.

Els procediments es troben estructurats per temàtiques ( autoritzacions d'armes i explosius, llicències d'armes, transferència d'armes, recàrrega de cartutxeria, ingrés en la Guàrdia Civil, accés a Guarda del Camp, autorització de centres de formació de Guardes del Camp, habilitació de professor de centres de formació de Guardes Camp, habilitació d'instructor de tir de seguretat privada, mesures i plans de seguretat, fàbriques i dipòsits d'explosius i importació d'explosius, etc. )

Un cop emplenat el model de sol•licitud d'interès, l'interessat l’ha d’imprimir i presentar per el seu curs amb la resta de la documentació exigida en les dependències oficials de la Guàrdia Civil, o, si s'escau, enviar-lo per correu postal a l' adreça específica, depenent del tràmit a realitzar. 

Calendario de dias inhábiles en el ámbito de la Administración General del Estado para el año 2020.

 

Formulari Genèric

icono formulario

Per a l'inici de qualsevol procediment administratiu en la Guàrdia Civil ( dels no especificats anteriorment)

Si està interessat en realitzar un tràmit administratiu en la Guàrdia Civil i aquest no està inclòs dins dels assumptes que anteriorment han estat presentats a través del cercador ( per als quals hi ha un model de sol•licitud específic ) o simplement vol formalitzar en alguna de les llengües cooficials o en un altre idioma, a continuació s'ofereix un model de sol•licitud genèric en format PDF autoemplenable.

 

Espanyol i llengües cooficials

 

castellàCastellà    catalàCatalá    valenciaValenciano    gallecGallec    ikurrinaEuskera    aranèsAranès

 

Altres llengües

 

anglèsAnglès    alemanAlemán    francèsFrancès    italiàItalià    romanésRomanès

 

 

Fitxer reutilizable

En virtut del  R.D. 1495/2011, pel qual es desenvolupa la Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públic, s'ofereixen les URL dels procediments administratius competència de la Guàrdia Civil en un únic fitxer ( format CSV ) que possibilita la reutilització de la informació en altres sistemes d'informació.